OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

For virksomheder 

Har du en eller flere medarbejdere, der har brug for opkvalificering? Eller skal hele virksomheden have et løft i samme retning? Vi står klar til at opfylde jeres behov uanset, hvad I har brug for.

Skræddersyede virksomhedskurser
 

Virksomhedskurser

Har du flere medarbejdere, som har samme behov for kompetenceudvikling? Eller vil I gerne have et kursus, som tager udgangspunkt i forholdene på jeres arbejdsplads? Så kan vi tilrettelægge et kursus efter jeres ønsker og behov.

Med et virksomhedskursus har du mulighed for at:

  • uddanne flere medarbejdere på samme tid.

  • få skræddersyet et kursus til jeres særlige behov.

  • vælge det tidspunkt og sted, der passer jer bedst.

  • skabe et fælles afsæt for medarbejdere.


Sprog

Som udgangspunkt kan vi udbyde kurser på andre sprog (fx engelsk eller tysk) – alt efter fagområde. Du er velkommen til at stille en tolk til rådighed, hvis dine medarbejder taler andre sprog.


Rådgivning

Vi rådgiver dig gerne i, hvilke kurser, der passer til de udfordringer, din virksomhed står overfor. I fællesskab finder vi ud af, om vi skal skræddersy et kursus efter din virksomheds behov eller om et kursus, der er åbent for alle, hjælper jer.

Kontakt os

 

Camilla Eve Jessen

Full-service koordinator

smartphone+45 2071 5178

mailcej@rybners.dk

Camilla Eve Jessen

keyboard_arrow_up