OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Praktisk info

Er du interesseret i at vide mere om AMU-kurser, dine rettigheder som ledig eller de tilbud, vi har til virksomheder? Det kan også være, du er på udkig efter oplysninger om indkvartering, afbud eller ordensregler? Vi har samlet alle nyttige informationer til dig.

Full Service

Hos Rybners er vi med dig hele vejen! Derfor tilbyder vi at klare alt det administrative, når du og dine ansatte skal på efteruddannelse og kurser. Det kaldes Full Service, og det er gratis.

Læs mere


AMU-kurser

AMU står for arbejdsmarkedsuddannelser og er efteruddannelse for faglærte og ufaglærte. Der er offentlig støtte til kurserne, og derfor skal der kun betales et mindre deltagergebyr.

Læs mere


For ledige

Vi har samlet brugbar information om 6 ugers jobrettet uddannelse og den landsdækkende positivliste til dig, der er ledig. 

Læs mereFor virksomheder

Har du en eller flere medarbejdere, der har brug for opkvalificering? Eller skal hele virksomheden have et løft i samme retning? Vi står klar til at opfylde jeres behov uanset, hvad I har brug for.

Læs mere


Indkvartering

Vi tilbyder gode muligheder for overnatning og forplejning i løbet af dit kursus på Rybners Kursuscenter. Du kan nemlig få et velfortjent hvil på Hermitage Skolehjem & Kursuscenter, hvor du får morgenbuffet og aftensmad.

Velkomstfolder for kursister

Indkvarteringstilbud


Afbud

Alle kan blive syge, og der kan opstå situationer, så du ikke alligevel kan deltage på det kursus, som du har tilmeldt dig. Se her, hvordan vores regler er ved afbud.

Læs mereOrdensregler

For at få hverdagen til at fungere på Rybners Kursuscenter, har vi vedtaget følgende ordensregler, som vi forventer, at alle kursister lever op til.

Læs mere


Individuel kompetencevurdering

En individuel kompetencevurdering (IKV) giver dig mulighed for at få vurderet og anerkendt dine færdigheder i forhold til arbejdsmarkedsuddannelser (AMU). Det betyder kort sagt, at du får papir på, hvad du kan og en plan for, hvad du vil. 

Læs mere


Kontakt os

Vores virksomhedskonsulenter sidder klar med råd og vejledning.

Læs mere


keyboard_arrow_up