OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

El

Vi tilbyder en række kurser inden for det el-faglige område på vores Styrings- og Reguleringscenter, hvor vi dykker ned i alt fra grundlæggende el til PLC-systemer og pneumatiske anlæg.

Med vores sikkerhedskurser lærer du at passe på dig selv, når du arbejder på eller nær spænding eller med ATEX.

Sikkerhedskursuser

Vi har sikkerhedskurser for dig, der arbejder på eller nær spænding. Vi afholder jævnligt ajourføringskursuser inkl. 1. hjælp. Er du helt ny på området, skal du have et introduktionskursus først.

Vi har også et sikkerhedskursus for dig, der arbejder med ATEX. Du lærer at installere, idriftsætte og servicere installationer i områder med eksplosionsrisiko i henhold til ATEX-direktiverne 


Kurser for dig, der vil dygtiggøre dig inden for el-området

Vi tilbyder kurser i el-lære på forskellige niveauer. Vi har kurser til dig, der smed, industritekniker, automatiktekniker eller lignende og har brug for at lære om grundlæggende el-lære og fejlfinding på maskiner.

Vi har også de mere avancerede kurser i PLC og pneumatik og PLC-systemer for dig, der fx har en el-teknisk baggrund.


Vi rådgiver dig

Vi rådgiver dig gerne i, hvilke kurser, der passer til de udfordringer, du eller din virksomhed står overfor. Det kan være, du er ledig, har brug for et sikkerhedskursus eller bare trænger til at få bygget ovenpå den viden, du har.

Vi opfordrer også virksomheder, der har ønske om at få udarbejdet et forløb at kontakte os.

Kontakt os

keyboard_arrow_up