OBS! Den version af Internet Explorer, du benytter, er forældet. Vi anbefaler, du gør brug af en nyere browser, så du får den fulde oplevelse, når du besøger Rybners.dk

Afbud

Alle kan blive syge, og der kan opstå situationer, så du ikke alligevel kan deltage på det kursus, du har tilmeldt dig. Se her, hvordan vores regler er ved afbud.

Meld afbud

Ved afbud skal du hurtigst muligt kontakte kursussekretæren. Du finder telefonnummeret i indkaldermailen, vi har sendt til dig. Kan du ikke finde nummeret, kan du ringe på hovednummeret, tlf. 7913 4511.

Hvis du er ledig, skal du også orientere din A-kasse/Jobcenter.

Melder du fra mindre end en uge før kursets første dag, skal din virksomhed betale følgende gebyr:

  • Kursusvarighed til og med 37 timer: Kr. 1.500,-
  • Kursusvarighed over 37 timer: Kr. 2.500,-


Udeblivelse

Hvis du udebliver fra et kursus opkræves et højere gebyr. Udeblivelse betyder, at du er tilmeldt et kursus, men ikke møder op på første kursusdag, og at vi ikke har modtaget en skriftlig meddelelse om dette.

  • Kursusvarighed til og med 37 timer: Kr. 2.500,-
  • Kursusvarighed over 37 timer: Kr. 3.500,-

Dokumenterer din arbejdsgiver skriftligt, at udeblivelse eller framelding skyldes lovligt forfald eller hvis din arbejdsgiver erstatter dig med en anden person, bortfalder betalingen.

Hvis der er bestilt indkvartering og/eller forplejning som en del af kurset, vil der blive opkrævet 100% af den samlede pris, hvis indkvartering og/eller forplejning afbestilles senere end 2 dage før kursusstart.

Meld afbud

Meld afbud til kursussekretæren

Du finder telefonnummeret i indkaldermailen. 

Kan du ikke finde nummeret, kan du ringe på 7913 4511

keyboard_arrow_up