Valg af vine til menu og gæster
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Hvornår
Se holdlisten
Varighed: 2 dage
Hvor
Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg
Fag tilknyttet kurset
Valg af vine til menu og gæster
Skolefagkode:
48282Varighed:
2 dageTimer pr dag:
7,4Deltagerpris:
252 kr.Pris for ledige:
1392,8 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
1392,8 kr.Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod faglærte tjenere, der til hverdag arbejder med vinmenuer til restauranter og hoteller. Forløbet bruges i forbindelse med optimering af gæstetilfredshed og skabe bedre, professionel service samt rådgivning for gæsten.
Formål
Indhold
Deltageren kan gæsteforklare om valg af vine til de enkelte retter på menukortet, der er baseret på både moderne og klassiske drikkevareforslag. Deltageren kan vejlede gæsten om den sensoriske oplevelse, som vinen og retten tilsammen bidrager til. Deltageren kan servere vin i henhold til ideel serveringstemperatur og glastype, så gæsten den får den optimale oplevelse af vinen. Deltageren kan udvikle vinmenuer ud fra sæson, begivenhed, tema og i sammenhæng med køkkenets gastronomiske koncept. Deltageren kan udvælge vine i forskellige prisniveauer til vinmenu, som har et samspil mellem kvalitet og pris, der stemmer overens med virksomhedens værdier og brand.
Yderligere holdinformation
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08.00 - 15.25
Forudsætninger
Ingen
Beskrivelse
Kurset giver kompetencer og gode værktøjer til at skabe spændende vinvalg med fokus på pris, sæson, tema og stil. Deltageren vil få kompetencer i at fastsætte interessante kombinationer imellem mad og vine, hvor at den kulturelle oplevelsesværdi ved vinvalget bliver vægtet på niveau med det sensoriske.