Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Hvornår
Se holdlisten
Tilmeldingsfrist:
04. apr 2023
Hvor
Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg
Holdliste
11. apr 2023- 13. apr 2023 | 15 ledige pladser |
Fag tilknyttet kurset
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Skolefagkode:
48682Timer pr dag:
7,4Deltagerpris:
384 kr.Pris for ledige:
2080,1 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
2080,1 kr.Målgruppe
Kurset retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationer, caféer, kantiner og lignende.
Formål
Indhold
Deltageren kan anvende viden om fermentering og syltning til:- At udvikle og fremstille chutneys, kraut, pickles, olier og drikke af sæsonens råvarer.- At udnytte overskud fra madtilberedningen til at producere forråd og mindske madspild.- At udvikle og forfine gastronomisk velsmag i nye og klassiske retter ved tilsætning af syltede og fermenterede produkter.- At efterleve specifikke hygiejneregler gældende for området.
Tilmelding
Til ledige og Jobcentre: Kontakt vores kursussekretærer for tilmelding.
Kursets kviknummer: 280560AMA231486821M1
Yderligere holdinformation
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24
Forudsætninger
Beskrivelse
Du lærer at planlægge og fremstille forskellige typer af syltninger og fermenteringer af sæsonens råvarer, der kan anvendes som gastronomisk supplement og raffinement i nye og klassiske retter. Herunder udskæring af hel gris og produktion af fermenteret pølser samt eddike og andre gærede produkter.