Syltning og fermentering af sæsonens råvarer

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.

Hvornår

Se holdlisten

Tilmeldingsfrist:

04. apr 2023

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Holdliste

11. apr 2023- 13. apr 2023 15 ledige pladser

Fag tilknyttet kurset

Syltning og fermentering af sæsonens råvarer


Skolefagkode:
48682

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
384 kr.

Pris for ledige:
2080,1 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
2080,1 kr.
Målgruppe

Kurset retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationer, caféer, kantiner og lignende.

Formål

Indhold

Deltageren kan anvende viden om fermentering og syltning til:- At udvikle og fremstille chutneys, kraut, pickles, olier og drikke af sæsonens råvarer.- At udnytte overskud fra madtilberedningen til at producere forråd og mindske madspild.- At udvikle og forfine gastronomisk velsmag i nye og klassiske retter ved tilsætning af syltede og fermenterede produkter.- At efterleve specifikke hygiejneregler gældende for området.

Tilmelding

Til ledige og Jobcentre: Kontakt vores kursussekretærer for tilmelding.

Kursets kviknummer: 280560AMA231486821M1

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08:00 - 15:24

Forudsætninger

Beskrivelse

Du lærer at planlægge og fremstille forskellige typer af syltninger og fermenteringer af sæsonens råvarer, der kan anvendes som gastronomisk supplement og raffinement i nye og klassiske retter. Herunder udskæring af hel gris og produktion af fermenteret pølser samt eddike og andre gærede produkter.

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Mette Juhl

tlf. 79134479

e-mail: mel@rybners.dk

keyboard_arrow_up