Sortimentsudvikling i bagerier

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.

Hvornår

Se holdlisten

Varighed: 2 dage

Hvor

Rybners
Torvet 16
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

Sortimentsudvikling i bagerier


Skolefagkode:
47401

Varighed:
2 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
256 kr.

Pris for ledige:
1226,1 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1226,1 kr.
Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglært) beskæftiget med fremstilling og sortimentsudvikling af brød, kager, desserter og fastfoood.

Formål

Indhold

Deltageren kan innovativt udvikle nye produkter til et sortiment inden for brød, kager, desserter og fastfood. Deltageren kan udvikle og planlægge et sortiment i et bageri for kalenderåret i forhold til højtider, anledning og sæson. Deltageren kan planlægge og justere sortimentet i en bagerbutik ud fra trends og kundegrundlag i overensstemmelse med bageriets profil.

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08:00 - 15:24

Forudsætninger

Beskrivelse

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Mette Juhl

tlf. 79134479

e-mail: mel@rybners.dk

keyboard_arrow_up