Sortimentsudvikling i bagerier
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Hvornår
Se holdlisten
Varighed: 2 dage
Hvor
Rybners
Torvet 16
6700 Esbjerg
Fag tilknyttet kurset
Sortimentsudvikling i bagerier
Skolefagkode:
47401Varighed:
2 dageTimer pr dag:
7,4Deltagerpris:
256 kr.Pris for ledige:
1226,1 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
1226,1 kr.Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglært) beskæftiget med fremstilling og sortimentsudvikling af brød, kager, desserter og fastfoood.
Formål
Indhold
Deltageren kan innovativt udvikle nye produkter til et sortiment inden for brød, kager, desserter og fastfood. Deltageren kan udvikle og planlægge et sortiment i et bageri for kalenderåret i forhold til højtider, anledning og sæson. Deltageren kan planlægge og justere sortimentet i en bagerbutik ud fra trends og kundegrundlag i overensstemmelse med bageriets profil.
Yderligere holdinformation
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24