Sikker genåbning - sikker fremtid

På kurset lærer du at håndterer vanskelige situationer og nedtrappe konflikter, der kan opstå i forbindelse med køer eller indgange til forlystelsespakker, barer eller lign., når Danmark igen åbner op med restriktioner som følge af Covid-19. Du lærer desuden at håndtere stress, efterleve vejledninger og instruktioner, kommunikation og at agere indenfor lov og rammer.

Hvornår

Se holdlisten

Tilmeldingsfrist:

19. dec 2022

Hvor

Rybners
Storstrømsvej 39
6715 Esbjerg N

Holdliste

04. jan 2023- 05. jan 2023 15 ledige pladser

Fag tilknyttet kurset

Sikker genåbning - sikker fremtid


Skolefagkode:
48365

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
256 kr.

Pris for ledige:
1409,6 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1409,6 kr.
Målgruppe

Kurset henvender sig til medarbejdere og dørmænd, der arbejder med service og værtsskab, som skal håndtere køer/indgange i forbindelse med genåbningen.

Formål

Indhold

Du kan:- Yde service i forbindelse med håndtering af vanskelige gæster/vanskelige situationer i dit arbejde som servicemedarbejder eller dørmand. I den forbindelse kan du demonstrere forståelse for nedtrapning af konflikter ved hjælp af positiv og konstruktiv kommunikation.- Opretholde et sikkert arbejdsmiljø både fysisk og psykisk. I den forbindelse kan du anvende din viden til at håndtere egen og andres negative stress.- Løbende forstå og efterleve interne vejledninger og instruktioner. I den forbindelse kan du komme med input til interne vejledninger og instruktioner.- Løbende kommunikere og forklare interne vejledninger og instruktioner til gæster- Foregribe og håndtere mulige konflikter og problematiske gæster i dit arbejde i døren eller kø håndtering. I den forbindelse kan du anvende viden om publikumsdynamik og konflikthåndtering.- Agere indenfor lov og rammer i alle situationer og efterleve disse. I den forbindelse kan du demonstrere forståelse for gældende regler og rammer i forhold til lovgivningen i dit daglige arbejde.

Tilmelding

Til ledige og Jobcentre: Kontakt vores kursussekretærer for tilmelding.

Kursets kviknummer: 280560AMA231483651M1

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08:15 - 15:40

Forudsætninger

Beskrivelse

Med forbehold for prisændring i 2023

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Mette Juhl

tlf. 79134479

e-mail: mel@rybners.dk

keyboard_arrow_up