Service til gæster med funktionsnedsættelse

Du kan forstå og anvende viden om oplevelsesøkonomiens grundlæggende principper til at skabe unikke oplevelser sammen med gæster med funktionsnedsættelse. Anvende dialogbaseret interaktion og forventningsafstemme i mødet med gæsten i forhold til gæstens behov og krav. Anvende viden om produkt- og konceptkendskab til at skabe merværdi i mødet med gæsten, set i lyset af gæstens individuelle behov i forhold til gæstens mobilitet. Har opnået viden om regler og lovkrav i forhold til gæste med funktionsnedsættelse.

Hvornår

Se holdlisten

Tilmeldingsfrist:

10. jan 2023

Hvor

Rybners
Storstrømsvej 39
6715 Esbjerg N

Holdliste

17. jan 2023- 18. jan 2023 15 ledige pladser

Fag tilknyttet kurset

Service til gæster med funktionsnedsættelse


Skolefagkode:
49373

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
256 kr.

Pris for ledige:
1409,6 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1409,6 kr.
Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med tilgængelighed for gæster med funktionsnedsættelse på hoteller og restauranter.

Formål

Indhold

Du kan forstå og anvende viden om oplevelsesøkonomiens grundlæggende principper, interaktion, forventningsafstemning og produktkendskab, til at skabe en unik service i mødet med gæsten på restaurant eller hotel. Den unikke service sættes i relation til gæsten mobilitet. Du kan anvende dialogbaseret interaktion og forventningsafstemme i mødet med gæsten for at kunne imødekomme gæstens krav og behov. Du kan anvende viden om hotels- eller restaurantens produkt- og konceptkendskab til at skabe merværdi i mødet med gæsten i relation til gæstens mobilitet. Du opnår viden om lovkrav samt mærkningsordning til at kunne vejlede gæster med funktionsnedsættelse om tilgængelighed i forbindelse med såvel turistgøremål som arbejdsrelateret gøremål.

Tilmelding

Til ledige og Jobcentre: Kontakt vores kursussekretærer for tilmelding.

Kursets kviknummer: 280560AMA231493731M1

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08:15 - 15:40

Forudsætninger

Beskrivelse

Med forbehold for prisændring i 2023

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Mette Juhl

tlf. 79134479

e-mail: mel@rybners.dk

keyboard_arrow_up