Servering af vin

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.

Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.

Kontakt skolen for yderligere information.

Fag tilknyttet kurset

Servering af vin


Skolefagkode:
42912

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
378 kr.

Pris for ledige:
1974,2 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1974,2 kr.
Målgruppe

Uddannelsen henvender sig primært til den ufaglærte tjener på restauranter, hoteller, kroer, herregårde og slotte m.fl., som udbyder og udskænker vine.

Formål

Indhold

- Du kan åbne og servere vine korrekt.- Du kan gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske egenskaber.- Du kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter og vinlove.

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Undervisningstid

Forudsætninger

Beskrivelse

keyboard_arrow_up