Servering af vin
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Hvornår
Se holdlisten
Varighed: 3 dage
Hvor
Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg
Fag tilknyttet kurset
Servering af vin
Skolefagkode:
42912Varighed:
3 dageTimer pr dag:
7,4Deltagerpris:
378 kr.Pris for ledige:
1974,2 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
1974,2 kr.Målgruppe
Uddannelsen henvender sig primært til den ufaglærte tjener på restauranter, hoteller, kroer, herregårde og slotte m.fl., som udbyder og udskænker vine.
Formål
Indhold
- Du kan åbne og servere vine korrekt.- Du kan gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske egenskaber.- Du kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter og vinlove.
Yderligere holdinformation
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08.00 - 15.24
Forudsætninger
Ingen
Beskrivelse
Uddannelsen giver kompetence til at gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske karakteristika samt at åbne og servere vine korrekt. Deltageren kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter samt vinlove. Bemærk: Mødedagene