Servering af vin
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.
Kontakt skolen for yderligere information.
Fag tilknyttet kurset
Servering af vin
Skolefagkode:
42912Timer pr dag:
7,4Deltagerpris:
378 kr.Pris for ledige:
1974,2 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
1974,2 kr.Målgruppe
Uddannelsen henvender sig primært til den ufaglærte tjener på restauranter, hoteller, kroer, herregårde og slotte m.fl., som udbyder og udskænker vine.
Formål
Indhold
- Du kan åbne og servere vine korrekt.- Du kan gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske egenskaber.- Du kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter og vinlove.