Servering af øl i restaurationsbranchen
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Hvornår
Se holdlisten
Varighed: 2 dage
Hvor
Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg
Fag tilknyttet kurset
Servering af øl i restaurationsbranchen
Skolefagkode:
45532Varighed:
2 dageTimer pr dag:
7,4Deltagerpris:
252 kr.Pris for ledige:
1392,8 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
1392,8 kr.Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering
Formål
Indhold
- Du har viden om de mest almindelige øltyper og ølmærker.- Du kan vurdere de forskellige komponenters indflydelse påhelhedsoplevelsen herunder temperatur, smag og duft.- Du kan vejlede gæsten om de mest almindeligt øl sortersanvendelsesmuligheder.- Du kan betjene, rengøre og vedligeholde almindeligt forekommende udstyr.
Yderligere holdinformation
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08.00 - 15.25
Forudsætninger
Ingen
Beskrivelse
Deltageren kan vurdere forskellige komponenters indflydelse på øllets helhedsoplevelse, herunder temperatur, duft, smag og udseende. Deltageren kan vurdere ølsorter ud fra duft og udseende