Servering af øl i restaurationsbranchen

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.

Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.

Kontakt skolen for yderligere information.

Fag tilknyttet kurset

Servering af øl i restaurationsbranchen


Skolefagkode:
45532

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
252 kr.

Pris for ledige:
1392,8 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1392,8 kr.
Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering

Formål

Indhold

- Du har viden om de mest almindelige øltyper og ølmærker.- Du kan vurdere de forskellige komponenters indflydelse påhelhedsoplevelsen herunder temperatur, smag og duft.- Du kan vejlede gæsten om de mest almindeligt øl sortersanvendelsesmuligheder.- Du kan betjene, rengøre og vedligeholde almindeligt forekommende udstyr.

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Undervisningstid

Forudsætninger

Beskrivelse

keyboard_arrow_up