Sæson og temaprodukter i bagerier
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.
Kontakt skolen for yderligere information.
Fag tilknyttet kurset
Sæson- og temaprodukter i bagerier
Skolefagkode:
47620Timer pr dag:
7,4Deltagerpris:
256 kr.Pris for ledige:
1226,1 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
1226,1 kr.Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture
Formål
Indhold
Deltageren kan fremstille udvalgte sæson- og temaprodukter i bagerier, efterleve gældende hygiejneforskrifter samt emballere og opbevare de fremstillede produkter korrekt. Deltageren kan planlægge og udføre produktion og produktudvikling samt prissætte det valgte sæson- og temaprodukt.