Sæson og temaprodukter i bagerier

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.

Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.

Kontakt skolen for yderligere information.

Fag tilknyttet kurset

Sæson- og temaprodukter i bagerier


Skolefagkode:
47620

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
256 kr.

Pris for ledige:
1226,1 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1226,1 kr.
Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture

Formål

Indhold

Deltageren kan fremstille udvalgte sæson- og temaprodukter i bagerier, efterleve gældende hygiejneforskrifter samt emballere og opbevare de fremstillede produkter korrekt. Deltageren kan planlægge og udføre produktion og produktudvikling samt prissætte det valgte sæson- og temaprodukt.

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Undervisningstid

Forudsætninger

Beskrivelse

keyboard_arrow_up