Madkursus_3
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.
Kontakt skolen for yderligere information.
Fag tilknyttet kurset
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
Skolefagkode:
48814Timer pr dag:
7,4Deltagerpris:
512 kr.Pris for ledige:
2696,8 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
2696,8 kr.Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Formål
Indhold
Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment fremstille:- Forskellige typer dej til produktion af brød og kager samt anvende forskellige bake off produkter. - Kolde og varme desserter samt anrette og pynte de fremstillede produkter. Du kan arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.