Madkursus_2

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.

Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.

Kontakt skolen for yderligere information.

Fag tilknyttet kurset


Skolefagkode:
48817

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
256 kr.

Pris for ledige:
1463,4 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1463,4 kr.
Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål

Indhold

Du kan:- Klargøre og fremstille de mest forekommende og klassiske/typiske retter til restaurant, kantine og catering. - Tilsmage retter ud fra viden om de fem grundsmage og vurdere madens sensoriske kvalitet. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet. Kompetencerne opnås inden for én af nedenstående kategorier: ________ Varme og lune retter, herunder anretninger ________ Smørrebrød, kanapéer og sliders ________ Salater, sandwich, saucer og dressinger.


Skolefagkode:
48818

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
256 kr.

Pris for ledige:
1463,4 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1463,4 kr.
Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål

Indhold

Du kan: - Anvende viden om egen smagssans og de fem grundsmage i planlægning af retter til restaurant, kantine og catering. - Nytænke klassiske/typiske retter og komponere nye garniturer, så det æstetiske udtryk stemmer overens med et givent koncept. - Vurdere rettens/menuens kvalitet ud fra bæredygtige principper. - Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine hele måltidsoplevelsen.- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet. Kompetencerne opnås inden for én af nedenstående kategorier: ________ Varme og lune retter, herunder anretninger ________ Smørrebrød, kanapéer og sliders ________ Salater, sandwich, saucer og dressinger.

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Undervisningstid

Forudsætninger

Beskrivelse

keyboard_arrow_up