Madkursus_1
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.
Kontakt skolen for yderligere information.
Fag tilknyttet kurset
Grundtilberedning
Skolefagkode:
48837Timer pr dag:
7,4Deltagerpris:
384 kr.Pris for ledige:
2080,1 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
2080,1 kr.Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Formål
Indhold
Du kan: - Anvende de mest forekommende grundtilberedninger og -metoder inden for fx stegning, kogning, bagning og jævning til restaurant, kantine og catering. - Anvende de fem sensoriske grundsmage i tilberedningen.- Udvælge de råvarer, der passer til de enkelte emners tilberedningsmetoder og fremstilling. - Anvende køkkenfaglige termer. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Hygiejnefokuseret servering & service i restaurant
Skolefagkode:
49781Timer pr dag:
7,4Deltagerpris:
128 kr.Pris for ledige:
819,8 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
819,8 kr.Målgruppe
Målgruppen er faglærte og medarbejdere med arbejdserfaring inden for madproduktion, servering og service.
Formål
Indhold
Du kan:- Begrænse risiko for smittespredningen i de arbejdsgange, der er ved forskellige serveringsformer. I den forbindelse kan du forklare om hygiejnefokuseret planlægning og gennemførelse af servering af mad og drikkevarer- Opdække med fokus på gældende retningslinjer. I den forbindelse kan du formidle gældende retningslinjer- Identificere og begrænse risiko for smittespredning i restauranten. I den forbindelse kan du finde informationer om særlige retningslinjer for begrænsning af smittespredning