Konceptudvikling for bageri og konditori

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.

Hvornår

Se holdlisten

Varighed: 2 dage

Hvor

Rybners
Torvet 16
6700 Esbjerg

Fag tilknyttet kurset

Konceptudvikling for bageri og konditori


Skolefagkode:
45527

Varighed:
2 dage

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
256 kr.

Pris for ledige:
1226,1 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1226,1 kr.
Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod faglærte samt medarbejdere med lignende kompetencer, der beskæftiger sig med fx planlægning, produktion og salg i bageri/konditori.

Formål

Indhold

Du kan efter kurset:- Deltage i at analysere, tilpasse og videreudvikle butikkens indretning, koncept og sortiment (fx Conveniencefood, åbent bageri/fysisk indretning, håndskrevne skilte osv.)- Beskrive butikskoncepter og deres forskellige styrker og svagheder- Inddrage forståelse for trends i samfundet under tilpasning af sortiment og indretning herefter (sundhed, verdensmål mm.)

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08:00 - 15:24

Forudsætninger

Beskrivelse

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Mette Juhl

tlf. 79134479

e-mail: mel@rybners.dk

keyboard_arrow_up