Konceptudvikling for bageri og konditori
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Hvornår
Se holdlisten
Varighed: 2 dage
Hvor
Rybners
Torvet 16
6700 Esbjerg
Fag tilknyttet kurset
Konceptudvikling for bageri og konditori
Skolefagkode:
45527Varighed:
2 dageTimer pr dag:
7,4Deltagerpris:
256 kr.Pris for ledige:
1226,1 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
1226,1 kr.Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod faglærte samt medarbejdere med lignende kompetencer, der beskæftiger sig med fx planlægning, produktion og salg i bageri/konditori.
Formål
Indhold
Du kan efter kurset:- Deltage i at analysere, tilpasse og videreudvikle butikkens indretning, koncept og sortiment (fx Conveniencefood, åbent bageri/fysisk indretning, håndskrevne skilte osv.)- Beskrive butikskoncepter og deres forskellige styrker og svagheder- Inddrage forståelse for trends i samfundet under tilpasning af sortiment og indretning herefter (sundhed, verdensmål mm.)
Yderligere holdinformation
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24