Introduktion til pølsemageri Danish Crown

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.

Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.

Kontakt skolen for yderligere information.

Fag tilknyttet kurset


Skolefagkode:
49996

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
642 kr.

Pris for ledige:
3425,6 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
3425,6 kr.
Målgruppe

Kurset henvender sig til medarbejdere, der arbejder med fødevarefremstilling og ønsker at opnå specifikke kompetencer i forhold til forædling og kvalitetsbedømmelse af kød.

Formål

Indhold

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At arbejde korrekt med bindefars - At opbevare og behandle produkter, så holdbarheden forlænges - At forstå konserveringsteknikker i arbejdet med pølsemageri - At sortere kød inden for forskellige kategorier På baggrund af den opnåede viden opnår du færdigheder i: - At benytte pølsestopper og lynhakker korrekt - At forædle produkter - At fremstille en pølse, der har den krævede konsistens i forhold til den pågældende pølsetype

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Undervisningstid

Forudsætninger

Beskrivelse

keyboard_arrow_up