Instrumentrørlægger, offshore

Du får kurser, der giver dig kompetencer til offshorebranchen og industrien. Vi tilbyder både faglige kurser som fx instrumentrørlægger eller momenttilspænding/efterspænd af bolte i vores Styrings- og Reguleringscenter samt sikkerhedskurser i samarbejde med Rescue Center Denmark.

Hvornår

Se holdlisten

Tilmeldingsfrist:

13. mar 2023

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Holdliste

20. mar 2023- 24. mar 2023 12 ledige pladser

Fag tilknyttet kurset

Instrumentrørlægger, offshore


Skolefagkode:
45721

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
640 kr.

Pris for ledige:
3501,75 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
3501,75 kr.
Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til personer, som har beskæftigelse inden for smedeområdet, med tilknytning til offshore herunder skibsmontør og skibsmekaniker.

Formål

Indhold

Deltageren udfører instrumentrørlægning på offshore installationer i henhold til ISO-standarder for tegninger, rør og fittings. På baggrund af den erhvervede teoretiske viden, kan deltageren foretage installation af offshore instrumentrør ud fra ISO-metriske tegninger samt fremstiller ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til fikserede komponenter og arbejder under behørigt hensyn til lovgivnings-, miljø- og sikkerhedskrav.

Beskrivelse

Kurset er anerkendt i Olie/gas branchen.

Lær rørlægning – offshore.

Du udfører dit arbejde ud fra de ISO-standarder, som gælder for tegninger, rør og fittings. Den teori, du tilegner dig, og de ISO-metriske tegninger, du gør brug af, gør dig klar til at installere offshore instrumenter. Loven lærer du også.  Så er du klar til rørlægning - offshore.

Lær om: At udføre instrumentrørlægning på offshore installationer ud fra ISO-standarder, der gælder  for tegninger, rør og fittings. Bruge tillært teori til at foretage installation af offshore instrumentrør med afsæt i ISO-metriske tegninger. Fremstiller ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til faste komponenter og arbejde med kendskab til lovgivings, miljø- og sikkerhedskrav.

Tilmelding

Til ledige og Jobcentre: Kontakt vores kursussekretærer for tilmelding.

Kursets kviknummer: 280560AST231457212D1

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08:00-15:24

Forudsætninger

Beskrivelse

Målgruppe Uddannelsen henvender sig til personer, som har beskæftigelse inden for smedeområdet, med tilknytning til offshore herunder skibsmontør og skibsmekaniker. Deltageren kan under behørigt hensyn til lovgivnings-, miljø- og sikkerhedskrav udføre instrumentrørlægning på offshore installationer i henhold til ISO-standarder for tegninger, rør og fittings og foretage installation af offshore instrumenter ud fra ISO-metriske tegninger samt fremstill ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til fikserede komponenter.

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Dorthe Nørgaard

tlf. 76133391

e-mail: djn@rybners.dk

keyboard_arrow_up