Instrumentrørlægger, offshore

Du får kurser, der giver dig kompetencer til offshorebranchen og industrien. Vi tilbyder både faglige kurser som fx instrumentrørlægger eller momenttilspænding/efterspænd af bolte i vores Styrings- og Reguleringscenter samt sikkerhedskurser i samarbejde med Rescue Center Denmark.

Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.

Kontakt skolen for yderligere information.

Fag tilknyttet kurset

Instrumentrørlægger, offshore


Skolefagkode:
45721

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
1040 kr.

Pris for ledige:
3853,75 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
3853,75 kr.
Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til personer, som har beskæftigelse inden for smedeområdet, med tilknytning til offshore herunder skibsmontør og skibsmekaniker.

Formål

Indhold

Deltageren udfører instrumentrørlægning på offshore installationer i henhold til ISO-standarder for tegninger, rør og fittings. På baggrund af den erhvervede teoretiske viden, kan deltageren foretage installation af offshore instrumentrør ud fra ISO-metriske tegninger samt fremstiller ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til fikserede komponenter og arbejder under behørigt hensyn til lovgivnings-, miljø- og sikkerhedskrav.

Beskrivelse

Kurset er anerkendt i Olie/gas branchen.

Lær rørlægning – offshore.

Du udfører dit arbejde ud fra de ISO-standarder, som gælder for tegninger, rør og fittings. Den teori, du tilegner dig, og de ISO-metriske tegninger, du gør brug af, gør dig klar til at installere offshore instrumenter. Loven lærer du også.  Så er du klar til rørlægning - offshore.

Lær om: At udføre instrumentrørlægning på offshore installationer ud fra ISO-standarder, der gælder  for tegninger, rør og fittings. Bruge tillært teori til at foretage installation af offshore instrumentrør med afsæt i ISO-metriske tegninger. Fremstiller ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til faste komponenter og arbejde med kendskab til lovgivings, miljø- og sikkerhedskrav.

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Undervisningstid

Forudsætninger

Beskrivelse

keyboard_arrow_up