Innovationsværksted for bagere og konditorer
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.
Kontakt skolen for yderligere information.
Fag tilknyttet kurset
Skolefagkode:
45723Timer pr dag:
7,4Deltagerpris:
384 kr.Pris for ledige:
1724,15 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
1724,15 kr.Målgruppe
Kurset retter sig mod faglærte bagere og konditorer samt personer med tilsvarende kompetencer, som ønsker at blive opdateret på nye teknikker, råvarer og innovation med udgangspunkt i tidens trends og tendenser.
Formål
Indhold
Du kan efter kurset:- Anvende et udvalg af nye teknikker og råvarer ved fremstilling af kager og bagværk- Deltage i udviklingen af butikkens opskrifter og produktsortiment (fx nye sæsonprodukter, nytænkning af klassikere, dekorationsteknikker og tidens trends/tendenser) - På en systematisk måde anvende viden om smag, tekstur/konsistens og udseende i udviklingsarbejdet