Innovationsværksted for bagere og konditorer

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.

Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.

Kontakt skolen for yderligere information.

Fag tilknyttet kurset

Innovationsværksted for bagere og konditorer


Skolefagkode:
45723

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
384 kr.

Pris for ledige:
1724,15 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1724,15 kr.
Målgruppe

Kurset retter sig mod faglærte bagere og konditorer samt personer med tilsvarende kompetencer, som ønsker at blive opdateret på nye teknikker, råvarer og innovation med udgangspunkt i tidens trends og tendenser.

Formål

Indhold

Du kan efter kurset:- Anvende et udvalg af nye teknikker og råvarer ved fremstilling af kager og bagværk- Deltage i udviklingen af butikkens opskrifter og produktsortiment (fx nye sæsonprodukter, nytænkning af klassikere, dekorationsteknikker og tidens trends/tendenser) - På en systematisk måde anvende viden om smag, tekstur/konsistens og udseende i udviklingsarbejdet

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Undervisningstid

Forudsætninger

Beskrivelse

keyboard_arrow_up