Forebyggelse af fejl i produktionen
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.
Kontakt skolen for yderligere information.
Fag tilknyttet kurset
Forebyggelse af fejl i produktionen
Skolefagkode:
49254Timer pr dag:
7,4Deltagerpris:
384 kr.Pris for ledige:
1179,6 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
1179,6 kr.Målgruppe
Kurset er primært udviklet til ikke faglærte og faglærte operatører i produktionsvirksomheder.
Formål
Indhold
Efter gennemført kursus kan du:· Med baggrund i rapportering om fejl i produktionen i samarbejde med andre anvende relevante metoder til fejlforebyggelse i praksis. · Udvælge fejl og fejlmuligheder og vælge en korrekt og relevant metode til løsning. · Analysere fejl i en produktion, finde årsagerne til dem og udforme brugbare forslag til forebyggelse af fejl. · Selvstændigt skelne fejl og fejlmuligheder fra hinanden ved at lave problemkæder. · Iværksætte øjeblikkelig fejlafhjælpning/forbedring, når en fejlmulighed eller en fejl opdages. · Udarbejde forslag til korrigerende handlinger herunder en ny arbejdsbeskrivelse.