Forebyggelse af fejl i produktionen

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.

Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.

Kontakt skolen for yderligere information.

Fag tilknyttet kurset

Forebyggelse af fejl i produktionen


Skolefagkode:
49254

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
384 kr.

Pris for ledige:
1179,6 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1179,6 kr.
Målgruppe

Kurset er primært udviklet til ikke faglærte og faglærte operatører i produktionsvirksomheder.

Formål

Indhold

Efter gennemført kursus kan du:· Med baggrund i rapportering om fejl i produktionen i samarbejde med andre anvende relevante metoder til fejlforebyggelse i praksis. · Udvælge fejl og fejlmuligheder og vælge en korrekt og relevant metode til løsning. · Analysere fejl i en produktion, finde årsagerne til dem og udforme brugbare forslag til forebyggelse af fejl. · Selvstændigt skelne fejl og fejlmuligheder fra hinanden ved at lave problemkæder. · Iværksætte øjeblikkelig fejlafhjælpning/forbedring, når en fejlmulighed eller en fejl opdages. · Udarbejde forslag til korrigerende handlinger herunder en ny arbejdsbeskrivelse.

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Undervisningstid

Forudsætninger

Beskrivelse

keyboard_arrow_up