Det klimavenlige køkken

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.

Hvornår

Se holdlisten

Tilmeldingsfrist:

04. okt 2022

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Holdliste

11. okt 2022- 12. okt 2022 10 ledige pladser

Fag tilknyttet kurset

Det klimavenlige køkken


Skolefagkode:
49852

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
256 kr.

Pris for ledige:
1463,4 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1463,4 kr.
Målgruppe

Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.

Formål

Indhold

Du opnår viden om:- Rentable koncepter for klimavenlig mad - Lokale råvarer og indkøb baseret på bæredygtighedDu kan anvende den opnåede viden til at:- Udvikle og fremstille klimavenlig mad - Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson- Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed

Tilmelding

Til ledige og Jobcentre: Kontakt vores kursussekretærer for tilmelding.

Kursets kviknummer: 280560AMA222498521M1

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08.00 - 15.24

Forudsætninger

Beskrivelse

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Mette Juhl

tlf. 79134479

e-mail: mel@rybners.dk

keyboard_arrow_up