Dansk tapas

Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.

Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.

Hvornår

15. jun 2023 - 16. jun 2023

Tilmeldingsfrist:

08. jun 2023

Hvor

Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Holdliste

15. jun 2023- 16. jun 2023 Kontakt os

Fag tilknyttet kurset

Danske tapas


Skolefagkode:
48835

Timer pr dag:
7,4

Deltagerpris:
256 kr.

Pris for ledige:
1463,4 kr.

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1463,4 kr.
Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål

Indhold

Du kan: - Komponere tapasretter der er inspireret af det danske køkken og dets råvarer og den spanske tradition for tapas.- Planlægge, tilberede og anrette tapas i passende portionsstørrelser til alle anledninger- Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine måltidsoplevelsen. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Beskrivelse

På kurset lærer du at:
- Komponere tapasretter der er inspireret af det danske køkken og dets råvarer og den spanske tradition for tapas.
- Planlægge, tilberede og anrette tapas i passende portionsstørrelser til alle anledninger
- Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine måltidsoplevelsen.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Yderligere holdinformation

Undervisningsform

Dagundervisning

Undervisningstid

08:00 - 15:24

Forudsætninger

Beskrivelse

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:


Rikke kristensen

tlf. 79134544

e-mail: rikr@rybners.dk

keyboard_arrow_up