Dansk tapas
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Hvornår
15. jun 2023 - 16. jun 2023
Tilmeldingsfrist:
08. jun 2023
Hvor
Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg
Holdliste
15. jun 2023- 16. jun 2023 | Kontakt os |
Fag tilknyttet kurset
Danske tapas
Skolefagkode:
48835Timer pr dag:
7,4Deltagerpris:
256 kr.Pris for ledige:
1463,4 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
1463,4 kr.Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Formål
Indhold
Du kan: - Komponere tapasretter der er inspireret af det danske køkken og dets råvarer og den spanske tradition for tapas.- Planlægge, tilberede og anrette tapas i passende portionsstørrelser til alle anledninger- Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine måltidsoplevelsen. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Beskrivelse
På kurset lærer du at:
- Komponere tapasretter der er inspireret af det danske køkken og dets råvarer og den spanske tradition for tapas.
- Planlægge, tilberede og anrette tapas i passende portionsstørrelser til alle anledninger
- Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine måltidsoplevelsen.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Yderligere holdinformation
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24