Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Hvornår
Se holdlisten
Tilmeldingsfrist:
27. okt 2022
Hvor
Rybners
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg
Holdliste
27. okt 2022- 31. okt 2022 | 16 ledige pladser |
Fag tilknyttet kurset
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
Skolefagkode:
49830Timer pr dag:
7,4Deltagerpris:
384 kr.Pris for ledige:
2080,1 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
2080,1 kr.Målgruppe
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være gastronom, ernæringsassistent, tjener, receptionist, gourmetslagter, bager og konditor.
Formål
Indhold
Du opnår viden om:Begrebet bæredygtighed og FN¿s 17 verdensmål i relation (primært mål 12) med særligt med fokus på sammenhængen til eget fagområde og egen brancheRelevante mærkninger og certificeringer inden for fødevarer-, service- og oplevelsesvirksomhedBegrebet green-washing i relation til virksomhedens egne bæredygtige indkøbAnsvar som medarbejder for at fremme og arbejde med bæredygtighedDu kan anvende den opnåede viden til at:Identificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og brancheVurdere klimaaftryk af relevante produkter og ydelser Vurdere kriterier for at kunne træffe bæredygtige valg i forhold til mad, fødevarer og oplevelser
Tilmelding
Til ledige og Jobcentre: Kontakt vores kursussekretærer for tilmelding.
Kursets kviknummer: 280560AMA222498301M1
Yderligere holdinformation
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24