Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Bliv styrket inden for dit fagområde. Du får nye kompetencer, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Vi tilbyder fx kurser i kundeservice, rådgivning og fødevarehygiejne samt syltning, fermentering og danske tapas.
Der er pt. ingen aktive hold til dette kursus.
Kontakt skolen for yderligere information.
Fag tilknyttet kurset
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Skolefagkode:
49843Timer pr dag:
7,4Deltagerpris:
416 kr.Pris for ledige:
1616,6 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
1616,6 kr.Målgruppe
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til produktion af mad og fødevarer, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være gastronomer, ernæringsassistenter, bager, konditor gourmetslagter m.m.
Formål
Indhold
Du opnår færdighed i at:- Planlægge og fremstille en bæredygtig produktion, som er relevant for dit daglige virke- Udnytte råvarer optimalt ved klargøring og tilberedning- Beregne passende produktions- og portionsstørrelser- Foretage bæredygtige indkøb af fødevarer- Minimere spild ved madproduktion - Genanvende overskudsproduktion
Præsentation af menuer
Skolefagkode:
40990Timer pr dag:
7,4Deltagerpris:
208 kr.Pris for ledige:
900,75 kr.Pris udenfor AMU-målgruppe:
900,75 kr.Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget som tjener/servitrice.
Formål
Indhold
- Du kan ved præsentation af menuer anvende præsentationsteknikker og viden om kommunikation.- Du kan ved vejledning om menuer og valg betjene gæster på en måde, som opleves personlig og nærværende.